15 Haziran 2015 Pazartesi


aazınlan beatbox yapılarak hızlı hızlı okunacak... :P
21 yıl önce ölen bi fil için ağlarken ben yusyuvarlak gezegenin kaç köşesinde kaç çocuk öldü? sınırdaki yurtsuzların soyu sopu konuşuldu da sanal paylaşımlara döküldü, çocuğun milleti mi olur lan gözünüzü ne zaman bu kadar kan bürüdü? kanımdan canımdan kaç çocuk büyüdü ben yokken,? anam babam yaşlandı ben orda değilken, ne zaman büyüdü biraderlerim? ne zaman en janti kıyafetler içinde olsa bile yüzünde bi yalan gülümseme; neden gözlerinin ışığı söndü her çömezin? ışıklar kapanınca, karanlık basınca, yatağında ağlayan tek çocuk çıkmıyor aklımdan, lan ayıp! ayıptan kayıptan habersiz hem, koskocaman aklının karanlığında yastığına sarılıp, yürek parçalar yaşları, yok sorularının cevapları! hanginizde yürek var ona milyonlarca çocuktan şanlısın diyecek? korkma evlat bu da geçecek! sahi yüreğin kilosu kaçaydı? kim çıkacak karşısına, kim tartar o başakları. billur! şu anda rumeli de olmak vardı anasını satayım! 700km uzakta ankara aklımda kimse olmasa; ya arka sokaktaki it yazın bu sıcağında susarsa? hani gözlerinin içine bakan, sormadan anlatan, senden önce seninle ağlayan it! insanlıktan umudumuz yok da it olsak bari, bi itlik edip gözlerinin içine bakabalir misin, patini uzatıp onunla ağlayabilir misin? herhangibirinin? sess? ses yok? ses deneme? ses etme! ses ki! se heyy! ses çıkarma se! ç.. sess yok! ses etme!
denemeye gerek yok beceremedik. kısalım reverb ü, kapatalım vicdanları! dalalım derin uykulara... bass mode durduramazsın! gümbür gümbür saçmalığa uyanacaksın. okuduğunu anlamayacaksın, sabaha hatırlamayacaksın.
sesss....
apo out..

15haziran2015.fb.
gaziantep                                                                                                                                                                   .

Hiç yorum yok: